Tänk dig att du någon gång i livet får en möjlighet att göra något som
du efteråt känner: Nu gjorde vi något smart!

 

Vi kan erbjuda det!!


Klicka HÄR för att läsa min presentation för 2024!!

Samarbetspartners 2024

Norman Service & Entreprenad AB är ett lokalt Stockholmsföretag med mångårig erfarenhet från entreprenad, plattsättning, dränering, VA samt alla förekommande grävning arbeten.

Vi på E-Mobility ser framåt och vill vara en del av en grönare utveckling. Sedan 1 september ingår E-Mobility i solenergikoncernen Soltech. Soltech är en solenergikoncern med bolag inom solenergi, elteknik, takentreprenad, fasadentreprenad och elbilsladdning som drivs av starka entreprenörer. Soltechkoncernen erbjuder alltifrån tak och fasader med integrerade solceller till laddstolpar och batterier för offentlig sektor, industri, fastighetsägare och privatpersoner.

DL Transport & Allservice AB är ett lokalt åkeri som erbjuder tjänster med
Kranbilar - Schakt/Grusbilar - Lastväxlare - Styckegodsbilar - Betongbilar - Budbilar -Snöröjning - Lastmaskin - Utbildningar - Säkerhetsrådgivare ADR

 

Utöver transporter så har de även utbildningar inom YKB - ADR - APV nivå 1,2,3 - Truck

Containertruck - Timmertruck - Sidlastare & grensletruck - Hjullastare - Teleskoplastare

Grävmaskin/Grävlastare - Fordonsmonterad kran >18t/m,<18t/m - Miljö på väg - HLR

Är ett ledande profilföretag och har över 30 års erfarenhet av branschen.
Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå.
Vårt mål är att du alltid ska få det du önskar men gärna lite mer vilket gör oss till din favorit partner.
Med över tusentals profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment.

4Sign löser alla dina marknadsförings produkter, såsom foliering, skyltar, banderoller, vepor, profilprodukter, arbetskläder m.m.! Så tveka inte att kontakta de redan idag!

VI BYGGER DITT FORDON SOM DU VILL HA DET
Hos oss hittar du allt i: fordonsinredningar, handikapputrustningar, kranar, skåp, flak, transport, bågar, x-traljus mm.. Då vi även har egen lackering samt smedja, kan vi tillverka egna fästen och detaljer och måla dessa efter ditt önskemål.

Lyft högre, tyngre och få mer räckvidd med Björns Åker

Med 50 års erfarenhet inom speciallyft och specialtransporter är vi redo för ditt nästa lyft.
​​​​​​​Hos oss får du kvalitet och problemlösning som hjälper företag och privatpersoner att flytta och transportera det mesta. Välj skickliga förare, moderna fordon och bred kunskap – kontakta dom idag!

NettoRC är en av Sveriges största RC handlare med över 15.000 produkter från märken som Associated, Serpent, Sweep, Schumacher, Pro-Line, Sanwa, Futaba mfl.

Vill du ha proffisionell hjälp och snabba leveranser då är Netto RC den du ska vända dig till!

Gör ett besök på www.nettorc.se och se över deras stora sortiment!

Viasignum är ett nytt företag , vår affär är uthyrning av trafikanordningar, men även om vi är ett nytt bolag har vi en lång erfarenhet inom branschen.
Vårt mål mål är att vi skall vara kundens främsta val inom trafiklösningar i regionen
och att våra kundrelationer är och förblir långsiktiga.

Familjeföretaget Låångs El AB grundades 1987 av Göran Låång som under 2011 lämnade över till sin son Joel Låång som framgångsrikt driver företaget idag.

Låångs El AB utför alla uppdrag inom elinstallation och har under sina år många återkommande kunder.
Hos oss på Låångs El AB får du ett proffsigt bemötande, hög service grad och alltid ett leende.

Dags att levla upp jobbfikat?

Vill du se över möjligheten att kunna erbjuda både snacks, dricka och mat till dina anställda? Kontakta oss så ser vi till att du blir nästa företag att erbjuda Boxmeal på jobbet!

Boxmeal erbjuder lokalproducerade matlådor och mackor kombinerat med ett brett sortiment av dryck och fika från populära varumärken till din arbetsplats.

Fjällbo bygger och administrerar lägenheter i Kungsberget.

Bo direkt i anslutning till skidbacken och vacker natur.
Våra lägenheter färdigställs med inflyttning sommaren 2023 så skicka intresse redan nu..

Kungsberget ligger endast 2 timmar från Stockholm. Lägenheterna ligger väldigt fint nära backen med gångavstånd till hela anläggningen. Kungsberget bjuder på bra utförsåkning men har även längdåkning och pulkabacke mm.

Gävle Bilrikt AB startades 2010 och är verksamma inom plåt, riktning, lackering samt plastlagning.
Våra kunder är allt från små till stora företag och privatpersoner. Vi är godkända av Mercedes Benz samt Ford och av de flesta försäkringsbolagen verksamma på marknaden. Inga jobb är för stora eller för små för oss. Varmt välkomna till oss på Gävle Bilrikt AB

Vi kör en blandning av trigger, djupvåg och klassisk massage samt medicinsk laser. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner.
Vår mottagning ligger ute vid natursköna och anrika Herrgården i Kungsgården.

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar.
Med deras kunskap och erfarenhet kan de hjälpa dig med att få alla bitar på plats, från minsta skruvdragare till marknadens största kranar. De ger dig helt enkelt kraften och musklerna för ditt byggprojekt. Kortare byggtider, bättre kontroll över kostnaderna och smidigare processer är bara några av fördelarna med att anlita de.

Vi vill vara ”det naturliga förstahandsvalet” för våra kunder.

Mron Sales & Solutions AB med svenskt ägarskap, är exklusiv distributör av varumärkena Nordenolje och Scantech.Vårt huvudkontor ligger i Billdal strax söder om Göteborg.

Hos oss möter du engagerade medarbetare med lång erfarenhet av att hitta optimala lösningar som förenklar och förbättrar för dig som kund, också när det gäller de mest krävande uppgifterna inom underhåll, reparation, drift, rengöring och hygien.

Vi levererar högeffektiva kvalitetsprodukter och värdeskapande lösningar till dig som kund. Det har vi varit kända för i snart 30 år!

Det är inte bara vår mångåriga erfarenhet som säkerställer vår kompetensnivå, vi är också en del av något större tack vare vårt strategiska samarbete med det globala företaget ITW.
Genom ITW har vi tillgång till kunskap och produktutveckling via internationella företag som ger oss en global insikt i vad som händer på marknaden.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig som kund.

Ersbo Fastighet hyr ut lokaler i Gävleborg och hos oss finner du välplanerade, ljusa och fräscha lokaler i Ersbos expansiva industriområde.Lokalerna går att anpassa till kontor, lager, tillverkning/produktion samt utställning.

Vill du ha en seriös hyresvärd med det där "lilla extra" så tveka inte att kontakta oss.

Racebilder.se har fotograferat motorsport ända sedan 2001.

De har under åren fotat mestadels inom rallycross och haft samarbete med flertalet team inom SM/RM samt EM. De har även fotat mycket rally, folkrace, gokart, RC etc.

Under dessa år så har de levererat flertalet bilder till bla. Bilsport-Börsen, Rally & Racing, Bilsport, IB, Årets Bilsport, Svensk Motorsport, Ljusnan, Gävle Tidningar, Teknikens Värld mfl.

Stöd Sponsorer 2024

Mamma & Pappa


Morfar "Moffa Poffa" & Barbro


Gammel Faster Eva